Jeroen van Duursen inleider bij politiek café over sport

De inleiding bij het politiek café van dinsdag 17 april wordt gehouden door Jeroen van Duursen uit Waalre. Hij spreekt onder meer over zijn ervaringen bij de centralisatie van sportorganisaties op sportpark De Hondsheuvels in Eindhoven.

Jeroen van Duursen is bestuurslid van ‘Eindhoven Atletiek’. Vanuit die hoedanigheid is hij onder meer betrokken geweest bij het bijeenbrengen van sporten/sportactiviteiten op het Eindhovense sportpark De Hondsheuvels. Daar is onder meer gevestigd het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum.

Verder is Jeroen van Duursen oprichter van Sportplein Eindhoven. Dit is een multidisciplinair sportgezondheidscentrum in Eindhoven. En is hij mede-uitgever van het hardloopmagazine Runnersplaza. In het dagelijks leven is Jeroen van Duursen praktijkhouder van ‘Osteopathiepraktijk Eindhoven’. Vanuit die hoedanigheid is hij ook osteopaat van de  schoonspringselectie van de KNZB.

De inleiding van Jeroen van Duursen gaat vooraf aan de discussiebijeenkomst van plaatselijke politici. Deze begint om 20.00 uur in Stadscafé De Senaat. De toegang is gratis.

Comments are closed.

September 2019
S M T W T F S
« Aug    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930