Afsluiting lokale verkiezingsstrijd bij ‘Politiek Café Valkenswaard’.

De verkiezingsstrijd voor de Valkenswaardse gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 wordt afgesloten met het lijsttrekkersdebat van Politiek Café Valkenswaard. Deze laatste debatbijeenkomst voor de verkiezingen vindt plaats op zondag 18 maart 2018 in Cultureel Centrum Carolus in Valkenswaard.

Het thema van het lijsttrekkersdebat is: “Valkenswaard staat stil bij…Kiezen”. De bedoeling is dat de vertegenwoordigers van de deelnemende politieke partijen tijdens dit debat duidelijk maken hoe zij met hun partij het aanzien van Valkenswaard de komende vier jaren gestalte gaan geven. Voor dit lijsttrekkersdebat van Politiek Café Valkenswaard worden uitgenodigd alle lijsttrekkers van de aan de verkiezingen deelnemende partijen. Deze bijeenkomst staat onder leiding van Politiek Café Valkenswaard met een gastpresentator.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zijn er ook nog drie momenten waarop in samenwerking met de Valkenswaardse lokale omroep VOS tv-opnamen gemaakt worden van een debat. Daarvoor worden steeds verschillende lijsttrekkers uitgenodigd. Over de precieze invulling daarvan wordt u later nadert geïnformeerd. De data waarop de opnamen plaatsvinden zijn 28 okt., 25 nov. en 24 februari. De momenten van uitzending worden nader bepaald.

Het lijsttrekkersdebat van Politiek Café Valkenswaard in Cultureel Centrum Carolus aan de Oranje Nassaustraat 8A in Valkenswaard begint om 11.00 uur en eindigt om 13.00 uur.  De toegang is gratis.

Comments are closed.

May 2020
S M T W T F S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

politiekcafevalkenswaard

@gmail.com